Alles voor uw deuren
Slot- en sleutelservice
Sluitplan voor uw pand
Home » Vrij- bezetsluiting

Een ruime keuze voor een vrij- bezetsluiting vindt u bij ons

U vindt bij ons verschillende indicaties met vrij of bezet, met sluiting voor in de wc of in de badkamer. Zo vindt u bij ons moderne sluitingen, maar ook klassieke sloten. Daarnaast heeft u een keuze uit een selectie nikkel en zwarte sluitingen. Al onze sluitingspakketten beschikken over al het benodigde installatiemateriaal, zodat u dit gemakkelijk zelf kunt installeren. Wilt uw vrij/ bezet sluiting voor in de wc combineren met een mooie nieuwe deurkruk? Bekijk dan ons diverse assortiment aan bijpassende deurkrukken.

Een indicatie voor vrij / bezet voor in de wc en sluiting voor andere deuren

Naast een vrij- bezetsluiting voor in de wc, kunt u bij ons terecht voor diverse andere soorten sluitingen. U vindt bij ons complete installatie pakketten voor zowel binnen- als buitendeuren. Zo weet u zeker dat alles goed afgesloten is. Hier een greep uit de mogelijkheden:

Bestel uw nieuwe toilet met vrij / bezet indicatie online

Wilt u graag een sluiting voor in de wc met een indicatie of dat de ruimte vrij of bezet is? Bestel dan een van onze sloten op de website. Heeft u vragen over de installatie of wilt u meer weten over ons? Contacteer ons per telefoon via 06 – 10611882 of stuur een e-mail naar info@edenwillem.nl.