Sluitplan

Wij leveren de meeste cilinders ook in een sluitplan.

U kunt een sluitplan kant en klaar bij ons aanleveren voor een offerte of we kunnen samen met u het sluitplan opstellen dat bij u past. Dit kan vanaf een simpel sluitplan van 2 cilinders tot een bijna oneindig aantal cilinders en bevoegdheden.

Het kan een simpel kantoorpand of woningportiek zijn met een centrale ingang zoals hieronder:

In dit voorbeeld kunnen bewoners/ kantooreigenaren 1 t/m 10 allemaal door de centrale entree, maar niet bij elkaar naar binnen.

Het kan ook zijn dat er binnen het bedrijf verschillende afdelingen zijn met hun eigen kantoor, iedere afdeling moet in zijn eigen kantoor kunnen maar hebben op de andere afdelingen niets te zoeken. Het overkoepelende management moet wel in alle kantoren kunnen, zoals hieronder:

In dit voorbeeld zijn er 3 afdelingen, dit kan uiteraard veel verder worden uitgebreid.

Het kan ook zijn dat uw bedrijf bijvoorbeeld door heel Nederland zit en er 1 algemene directie laag is, daaronder weer een laag met regiomanagers en daaronder de afzonderlijke filialen (dit is uit te breiden tot veel meer lagen dan in het voorbeeld), dit zou er zo uit kunnen zien:

De grijze sleutel (directie laag) kan overal in en als enige in deur 7 en 8 (bijvoorbeeld het directiekantoor), de donkergroene sleutel kan overal in de regio Noord en de rode sleutel in regio Zuid.  Sleutel 1-3 kan staan voor een filiaal waar ook verschillende lagen zijn. Zo krijgt de filiaal manager de midden groene sleutel (waar deur 1-3 mee open gemaakt kan worden), krijg het andere personeel alleen sleutel voor de voordeur 1, de leveranciers voor de sleutel voor de sluis om producten te lossen (deur 2) en het geldtransport de sleutel waar de kluis staat (deur 3) etc.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn, we kunnen dus samen met u de situatie doornemen die u voor ogen heeft en zo samen uw perfect passende sluitplan maken.  

Indien u zelf al een sluitplan heeft gemaakt kunt u die invullen in dit excel bestand: Sluitplan_Klein Ed & Willem  en vervolgens mailen naar info@ed-en-willem.nl voor een offerte