In April 1992 is Ed en Willem B.V. begonnen als doe het zelf zaak.

Van alle aspecten in deze branche zijn wij ons steeds meer gaan richten op sloten/ beveiliging. Zowel de verkoop van artikelen om de veiligheid van huizen en kantoren te verbeteren als de montage van deze producten. Dit werd uitgebreid met een slot- en sleutelservice om onze klanten te helpen na buitensluiting, inbraak of andere problemen met hang- en sluitwerk.

Vanaf februari 2009 zijn wij gevestigd op de Berkelse Poort en hebben we de doe het zelf zaak verruild voor een slot- en sleutelservice en webwinkel vanuit ons magazijn op de Berkelse Poort.

Door onze slot- en sleutelservice weten we wat er op het gebied van veiligheid speelt. Wat zijn de meest voorkomende manieren van inbreken (dat is momenteel kerntrekken) en hoe u zich het beste hiertegen kunt beveiligen.

Daarnaast houden we ons ook bezig met de verschillende nieuwe technologieën op het gebied van veiligheid. Zo is er steeds meer mogelijk op het gebied van digitale beveiliging, u kunt veilig met uw telefoon uw deur openen of mensen via een app toegang verschaffen op bepaalde momenten.

Naast de veiligheid merkte we dat er ook steeds meer vraag in de webwinkel was naar andere producten die meer te maken hebben met het interieur van uw huis. Zo hebben we verschillende deurkrukken in ons assortiment, van een mooie budgetdeurkruk tot luxe design deurkrukken. Uiteraard ook met aanvullende producten om uw interieur geheel in een stijl te kunnen inrichten.

Gebruik van karton/ plastic bij onze verzendingen.

Voor het verzenden van onze pakketten proberen we zoveel mogelijk dozen te hergebruiken. Uiteraard gebruiken we alleen dozen die zo neutraal mogelijk en in goede staat zijn. De verpakkingsproducten om de verzenddozen op te vullen zijn ook hergebruikt van leveren van onze leveranciers. Alles wat niet meer bruikbaar is scheiden we wanneer we dit weggooien. Zo proberen we zo verantwoord mogelijk om te gaan met ons afval. 

 

 

.

Ed

Tim